Annonse
København

Mitt møte med NOMA – verdens beste restaurant

desember 8, 2011

3. desember i år fylte jeg 40 år. Min skjønne mann, Erik, tok meg med til København og restaurant NOMA. Det ble et minne for livet. Jeg skjønner hvorfor denne restauranten er blitt kåret til verdens beste restaurant to år på rad. Maten er i en klasse for seg. Smakene er av nordisk natur. Servicen og atmosfæren var helt perfekt.
Nedenfor kan du se hva vi spiste. Det hele startet med 11 småretter. Så gikk vi på en 12-retter og tilslutt smågodt til kaffen. Ble vi mette? Å, ja!

Du Vil Kanskje Også Like

2 Kommentarer

  • Svar I dag avgjøres det! Blir NOMA verdens beste restaurant for 4. gang? | HellesKitchen april 29, 2013 at 1:08 pm

    […] Lyst til å se bilder fra mitt møte med NOMA? Klikk her […]

  • Svar Noma legger ned - og gjenoppstår som gård! - Erik Valebrokk september 14, 2015 at 7:57 pm

    […] med ham for en tid tilbake fortalte han meg om sine nye planer. Det kan du lese om her.  Og her kan du lese om da Helle og jeg feiret 40-årsdagen hennes på Noma for snart fire år siden, et måltid vi aldri […]

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: